Dakwerken Heverlee

Woont u in Heverlee en bent u op zoek naar een gespecialiseerde firma in het plaatsen van zonnepanelen?

Wij zijn een dakwerkersteam met specialisatie elektriciteit ,die vooral werken in en rond Heverlee.
Hierdoor kunnen wij met de nodige vakkennis uw zonnepanelen afnemen, het dak vervangen of herstellen en de zonnepanelen terug plaatsen of een volledig nieuwe zonnepaneleninstallatie op het bestaande of nieuwe dak installeren.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen op de markt: inbouw-zonnepanelen ,opbouw zonnepanelen ,vrijstaande zonnepanelen, zonnepanelen in panmodel en leienmodel.
Hieronder vindt u een korte uitleg van de soorten zonnepanelen die wij reeds in Heverlee ge├»nstalleerd hebben:

  • Opbouwzonnepanelen, die boven op de leien ,pannen ,metaalplaten, enz.. ge├»nstalleerd worden.
  • Inbouwzonnepanelen, die worden ingewerkt tussen de leien of pannen, zoals een dakraam wordt geplaatst.
  • Leienmodel zonnepaneel ( zonneleien )die zijn aangepast aan de dikte en lengte van de leien waardoor deze op een zeer esthetische manier verwerkt worden en bijna niet opvallen. De kans is groot dat je al verschillende keren voorbij zulke zonnepaneelinstallaties in Heverlee gereden bent zonder dat het je opgevallen is.
  • Pannenmodel zonnepaneel ( zonnepannen ) die eveneens als de leien aangepast zijn aan het type panmodel waardoor deze dus ook op een zeer esthetische en bijna niet zichtbare manier verwerkt worden.
  • Vrijstaand zonnepaneel ( zonnemodullen ) die worden geplaatst op een aluminium frame met gewichten of verankerd aan de ondergrond van een plat dak, tuinberging, enz ... .

Bent u woonachtig in de regio Heverlee?

Contacteer ons dan voor een vrijblijvend advies of offerte over het rendement en kostprijs dat u kan halen door zonnepanelen te installeren.
Want na het wegvallen van de subsidies en de groene stroomcertificaten is het nog steeds interessant om zonnepanelen te plaatsen daar de materiaalprijzen enorm gedaald zijn.

Hopelijk bent u onze volgende klant in de regio Heverlee waar wij een zonnepanelen installatie mogen installeren.